Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Mad og måltider

I Ryvang har vi lige nu ikke et produktionskøkken, hvor der kan blive lavet mad til børnene. Derfor har vi heller ikke en madordning. Det betyder, at børnene har madpakker med hjemmefra. Det gør, at vi ikke altid skal være hjemme ved frokosttid, men let kan have madpakkerne med ud på tur og spise i det fri - og det gør vi ofte brug af.

Vi har dog et normalt køkken, hvor vi tit har børnene med. Her bager vi boller og laver mad af alle de ting, vi høster og sanker på vores grund. Vi laver marmelade, kryddersmør og alt, hvad vores drivhus og planter ellers giver anledning til. Vi har et stort fokus på "fra jord til bord", og børnene får indblik i, hvor maden kommer fra, og hvordan den bliver til.

Vi har også bålplads, hvor vi ofte laver mad sammen med børnene - det kan være alt fra at bage pandekager til at grille pølser.

Vi tilbyder morgenmad og eftermiddagsfrugt til børnene hver dag.